Atipic Beauty

Gala Atipic Beauty

16 IUNIE, ORA 19:00, Palatul Parlamentului

Detalii Confirmare

Detaliile evenimentului

Asociaţia Open Your Heart şi Fundaţia Preţuieste Viaţa vă invită la Gala Atipic Beauty 2022 Supported by Alin Gălăţescu (Art Director). Amfitrionul serii este Andreea Marin, iar Gala a devenit cel mai promovat eveniment social-umanitar al anului, marcând punctul culminant al Campaniei Naționale Atipic Beauty. Evenimentul devenit tradiție își deschide porțile în seara de 16 iunie la Palatul Parlamentului, iar mesajul serii – “Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!” - se împletește cu moda și cu fenomenul artistic din România. Oameni de televiziune și radio, din mediul de afaceri, sportivi de performanță, designeri și artiști, oameni de succes din diverse domenii, dar și autorități ce schimbă lucrurile în bine își dau mâna și construiesc împreună. E o seara a strălucirii, dar și a motivației, inspirației, menită să ducă spre o realitate mai bună.

Un spectacol de modă inedit, în care veţi admira pe scenă 12 de modele de catwalk, dar care sunt mai ales 12 de modele de viaţă prin atitudinea lor în fața dizabilitații, demonstrând ca nu e neapărat o piedică pentru a clădi ceva durabil, ci poate fi transformată într-o motivație. Aceste modele îi inspiră pe cei din jur, lasă ceva valoros în urmă, în ciuda problemelor de viață ce par o povară mult prea grea. Dizabilitatea e o barieră, dar poate fi depășită prin dorința de a trăi frumos şi demn. Modelele Atipic Beauty, deși trăiesc în scaune rulante, ne arată că stă în puterea noastră să transformăm ideile preconcepute în credinţe pozitive şi în fapte care schimbă lumea în bine. Poartă creații elegante gândite special pentru această gală de creatori de modă ce cred în cauza noastră și defilează în seara Galei alături de vedete de televiziune, artiști, sportivi, oameni de afaceri, aducând emoție, o pildă prin poveștile lor de viață de învingători și un omagiu dedicat frumuseţii, văzută dincolo de aparențe. “Privește Omul și realizările lui, nu scaunul pe care stă.” spune Andreea Marin, gazda galei și promotor al campaniei, în care se implică alături de echipa ei de ani de zile, din momentul întâlnirii cu Magda Coman, inițiatorul mișcării Atipic Beauty în România.

Dacă emoția și spiritul de învingător sunt parte din ceea ce ești, dacă și tu crezi că frumuseţea e în fiecare dintre noi, şi nu în aparenţe, te aşteptăm să ne fii alături JOI, 16 IUNIE, ora 19.00, la Palatul Parlamentului. Accesul se va face pe baza actului de identitate, începând cu ora 18:30, la intrarea dinspre Parcul Izvor. Vă rugăm să luați în calcul faptul că, în această jumatate de ora, până la începerea spectacolului, aproximativ 1000 de oameni vor intra în clădire, spre sala noastră de spectacol, după controlul actelor de identitate, necesar pentru acces. De aceea, vă rugăm să ajungeți la timp, suntem nevoiți ca la ora 19 să inchidem ușile, fiind un spectacol filmat.

Vă aşteptăm cu drag!

Gazdele evenimentului

...

Andreea Marin

Amfitrion

...

Magda Coman

Inițiator

...

Alin Gălățescu

Art Director

Invitați

12 persoane publice, oameni de televiziune, artiști, sportivi, oameni de afaceri vor face echipă cu modele de viață în scaun rulant și vor defila în creațiile designerilor români, aducând un omagiu frumuseții dincolo de apartențe.

Vă promitem o seară a suprizelor de neuitat și artiști talentați ce vor întregi spectacolul.

Veți pleca inspirați, motivați, cu sentimentul profund că viață merită prețuită cu adevărat!

Organizatori

Parteneri

Sponsori

Locație

Salonul de Receptii al Palatului Parlamentului
Intrarea se face la intrarea “S1” dinspre parcul Izvor.

Confirmare

Vă rugăm să confirmați prezența până în data de 13 iunie, cel târziu la ora 13:00, când lista de invitați se închide și este trimisă la Palatul Parlamentului, respectând regulamentul de acces.

Pentru colegii jurnalisti care nu au acreditare la Palatul Parlamentului, in caz ca va doriti sa veniti alaturi de o echipa de filmare sau insotiti de un fotograf: este imperios necesara trimiterea unei cereri de acreditare pentru intreaga echipa (reporter, cameraman, fotograf, etc.) catre noi transmisa pe email la [email protected] ori catre Camera Deputatilor (transmisa pe email la [email protected] sau pe fax la 021.312.08.27) pentru a fi acreditati pentru ziua de 16 iunie, la Gala Atipic Beauty. Cererea scanata trimisa catre Camera Deputatilor trebuie sa aiba antetul institutiei de presa/ televiziune din care echipa face parte si trebuie semnata de redactorul sef sau seful de department.

Accesul se permite doar pe baza cărții de identitate.